Sverregården
Sverregården

Sverregården ble bygget i 1926 og er det gamle hjemmet til den tidligere Dampskibsekspeditøren Sverre Aasjord, som bodde i huset frem til 1964. Opp gjennom årene har Sverregården vært leid ut til flere familier
med tilknytning til Helnessund, og ble etterhvert ganske så merket av tidens tann.

Sverregården ble totalrenovert 2010 /2011, og fremstår i dag som helt nytt og moderne innvendig som utvendig. Huset ligger midt i hjertet av Helnessund ved Gammelbrygga, og har en fin havutsikt fra de fleste rommene. 

Alle rom og leiligheter har fri tilgang til Wi-Fi.

For nærmere beskrivelse og bilder av de enkelte rom og leiligheter, gå inn på vår online booking. Her finnes en presentasjon av de enkelte enheter (de som er ledige i bookingperioden det søkes på).

4-sengs leilighet Sverregården4-sengs leilighet (Sverregården 1 og Sverregården 2)
Flotte leiligheter med 2 soverom / 4 senger, bad & wc, fullt utrustet kjøkken med spisebord og oppholdsdel med salong og TV. 

Flott utsikt over brygga, skjærgården og havet. Sverregården 2 har også tilgang til egen terrasse. Perfekt for familier eller vennepar, og velegnet for lengre opphold.
2-sengs leilighet Sverregården 2-sengs leilighet (Sverregården 3)
Koselig leilighet med 1 soverom / 2 senger, bad & wc, minikjøkken med spisebord og mini-salong m. TV på soverommet.

Flott utsikt over brygga, skjærgården og havet. Tilgang til felles terrasse, som deles med øvrige enheter i Sverregården.
SverreloftetSverreloftet - rom med delt kjøkken (Sverregården 4, 5 og 6)
Flotte rom som deler kjøkken / oppholdsrom med flott utsikt og liten veranda. Perfekt for mindre grupper (inntil 8 personer) som ønsker å bo privat men holde sammen som gruppe: 

- Sverregården 4: Lite rom med to senger og bad & WC.
- Sverregården 5: Rom med 2 senger, minisalong m. TV og bad & WC.
- Sverregården 6: Stort rom med inntil 4 senger og bad & WC.Se episoden fra våre omgivelser på nrk1 - og les mer om turen på ut.no
div class="lhp-block">
div class="lhp-block">