Kajakkpadling

Kajakk er den beste måten å oppleve skjærgården rundt Helnessund hele året, for deg som har tid til å virkelig la naturopplevelsene strømme på.

Det unike øylandskapet består av hundrevis av holmer og skjær - omgitt av stupbratte nordlandsfjell. Strendende er kritthvite av korallsand, og det klare vannet farger havet lysegrønt i sund og viker. I kajakk beveger du deg i takt med naturen, uten å skremme fugler og dyreliv, så du får skikkelig nærkontakt med naturen. 

Helnessund Brygger samarbeider med sertifisert kajakkinstruktør Sigurd Schultz i "Rett Kjøl", og kan tilby kurs i havkajakk. Grunnkurset gir NPF sitt våtkort, som er starten på en ferdighetsstige godkjent av Norges PadleForbund. Rett Kjøl tilbyr også teknikkurs, rullekurs og kurs i langturpadling for viderekomne padlere. Leie av kajakker, tørrdrakter og alt av nødvendig utstyr inngår som en del av kurspakken. Alle kan også bestille guidet skjærgårdspadling med Rett Kjøl i single- eller dobbelkajakker.

En kajakkhelg i Helnessund er en fin gave til den som "har alt", eller en opplevelsesrik weekendtur med kjæreste og venner.


Kajakk kurs med Rett Kjøl
Grunnkurs i kajakk består av to kursdager med mye praktisk padling og turglede.

Det er lett å bli hektet, så kajakkmiljøet i Steigen er i sterk vekst!

Refleksjon

Unn deg tid til refleksjon over de overveldige naturinntrykk du møter på kajakkturen

  


Se episoden fra våre omgivelser på nrk1 - og les mer om turen på ut.no
div class="lhp-block">
div class="lhp-block">